Mamma*varannan*vecka

Alla inlägg den 22 augusti 2015

Av Katarina - 22 augusti 2015 22:05

Jag får göra detektiv arbete hela jvla tiden.

Av Katarina - 22 augusti 2015 22:03

Har varit sarkastisk mot P idag. Inte vackert men vad annat kan man förvänta sig?! Är bitter, så jävla bitter. Ska bli riktigt intressant och se hur mkt bullshit som flyger ur käften hans på mötet den 31.8 Fast de har väl hört missbrukare jiddra bullshit förr. Vad min del i mötet är vet jag inte. Vi får knappt ihop ekonomin denna månad. Så jvla kul så det går inte att beskriva ens. Så ja jag tycker att han förtjänar sarkasm och pepprat med lite bitterhet....faktiskt. Take it or leave it..

Av Katarina - 22 augusti 2015 15:37

Idag har jag gjort en djupdykning i allt...

Av Katarina - 22 augusti 2015 10:12

OMG hur är det ens möjligt att vakna och vara såhär jävla sur och förbannad  ? Jo försök leva med P så är allt fullt möjligt. Vete fan vad han håller på med nu just  . Allt verkar lite märkligt och jag fattar inte. Mycket möjligt att han spelar igen. Eller köper horor? Eller knarkar? Knappast det två sistnämnda men jag får inte ihop det nu....

Snälla giv mig styrka någon för nu kör vi hårt neråt igen. Allt detta och sedan alla jävla måsten som jag har hängande över mitt huvud idag. Har ingen som helst lust med nåt. Lägga mig ned, dra täcket över huvudet och bara sluta existera..   


Ovido - Quiz & Flashcards