Mamma*varannan*vecka

Alla inlägg den 18 juli 2015

Av Katarina - 18 juli 2015 23:02

Det är vad vi måste ha. Allt ska ut på bordet. Alla svidande äckliga detaljer måste blottas. Önskar att jag fick full tillgång till våra konton så jag får sköta alla räkningar för en tid framöver. Det som hänt nu vänder upp och ner på ALLT. Hästarna måste byta stall...sämre stall-->lägre hyra-->mera jobb åt mig men mindre utgifter.
Svångremmen ska dras åt rejält!

Av Katarina - 18 juli 2015 22:46

När jag inte trodde att det kunde bli värre. Då inser jag att han ljugit och undanhållit saker för mig. Jag är ju delvis korsad med blodhund så det är inte mkt folk kan dölja för mig. Så även denna gång. Har haft en fruktansvärd magkänsla om att nåt är riktigt, riktigt fel. Vill inte gå in på detaljer. Men i hans tidiga början av utbrändhet i april har han tydligen inte kunnat tänka rationellt utan plockat på sig snabblån. Hans lån är ju även mina lån. Vi är ju en familj. =((( Mitt hjärta brister. Snabblån och spelberoende har varit problem förr och nu är vi delvis där igen. Han har brutit ett löfte och jag är förkrossad ='(. Hur resa sig igen.

Av Katarina - 18 juli 2015 02:16

Det är ju självklart att jag slutar min semester och börjar jobba samma dag som han blir ledig. Vad är oddsen liksom?! Har endast två nätter nu men iaf. Hade hellre legat hemma och skedat. Oh well liten paus sedan dags att dra på handskarna igen och börja gnola.

Ovido - Quiz & Flashcards