Mamma*varannan*vecka

Alla inlägg den 14 juli 2015

Av Katarina - 14 juli 2015 20:27

Hans musik hjälper oftast i svåra djupdykningar. Lyckas hitta någon form av styrka och tröst gnm hans musik. Oh well även om lite smarrigt Devious maids tar tankarna fr det mesta...vinner James tävlingen. Äntligen kväll det här är absolut bästa stunden på hela dagen. Lugnet har lagt sig...hundarna rastade och allt e bara lugnt och stilla. Jag, min säng, två snarkande odjur Polacken och det nytrimmade skogstrollet samt favvoserien. Hade dessutom Ben & Jerry varit med mig skulle det ha varit himlen...men så kul ska vi inte ha det.

Av Katarina - 14 juli 2015 16:31

Eller kanske inte dum i huvudet men så jvla blåögd och godtrogen. Ibland tänker jag på karma. Hade en för mig okänd äldre dam i kassakön framför mig hon hade glömt sin plånbok och det där blev så jobbigt för alla inblandade parter att jag betalade hennes inköp oxå, jag kände för henne och kunde inte stå på sidan om och betrakta eländet. Kanske det kommer tillbaka till mig på nåt sätt?Nu just känns det dock som att alla av mina närmaste bara sviker och det svider---->mycket =(!
Kanske det är så att man ansvarar för sin egen lycka. Isf får jag sätta mig ner med papper och penna och bena ut min skit.
Förresten en annan sak Facebook är ett riktigt rövhål täckt av utsmetad skit....bara som en parentes till allt annat skit. En verbal spya är vad detta inlägg är från början till slut!
Så är det hörni-->same shit different day

Ovido - Quiz & Flashcards