Mamma*varannan*vecka

Alla inlägg den 17 april 2012

Av Katarina - 17 april 2012 12:45

Det är med delade känslor som jag ser på morgondagen. Dels för att det inte är speciellt många månader sedan jag var tvungen att avliva min egen häst och nu igen står med en häst som inte mår bra visserligen foderhäst men iaf. Insåg igår efter promenaden att hon/vi behöver hjälp. Hann gå kanske 50m från stallet så stannar hon grymtar till och toksparkar bakut. Kom från ingenstans. Men ljudet hon hade var identiskt med det hon har då hon protesterar vid ridning och kickar mot skänkeln. Nåväl brukar ta några halter och rygga lite vid varje promenad bara för att få ett annat rörelsemönster i bakdelen. Det var inte populärt igår, hon stegrade sig. Och visst det har hänt förr men då i manegen då hon varit busig. Inte som igår.

Ringde ägaren som tacksamt nog oxå är vet. men hon ansåg sig inte ha tillräckligt med kunskap....visste jag visserligen redan från början men man måste ju hålla det avtal man har med ägaren. Så ringde hästvetten som kunde komma på plats imorgon på f.m (hennes f.m är antagligen runt 17 på kvällen för hon kan aldrig hålla tiden) och göra en första bedömning. Behövs det röntgen så åker vi till kliniken med henne.Fucketifuck


Kan ju oxå informera om att jag inte ridit sedan onsdag förra veckan, just pga hennes sätt att vara. Betyder ju inte heller att hon inte gjort nåt och bara stått i hagen och glott.


Well imorgon är det onsdag....onsdag som i -Ikea-..men men...hästen går före en shoppingtur.

Av Katarina - 17 april 2012 06:46

Det vart ingen låååång sovmooorgon på första lediga dagen. Nope på med piskan bara, upp och hoppa. Hade beställt en VVS-montör redan till slutet av förra veckan men han dök inte upp..hmm... Jaja bättre sent än aldrig. Idag bright and early stegade han in i full "jag ska göra ert liv såå mycket lättare och fattigare"-mundering. Polacken var den ända som skällde ut honom, snacka om stor i orden  och liten på jorden. Och jag tänker inte gå in närmare på VAD han installerar, ni vet oljepanna väderomslag osv osv. Heeey by the way..kanske man kan skicka frakturan till väderguden???!!?!? My God att jag inte tänkt på det. Adressen nån??

Ovido - Quiz & Flashcards