Mamma*varannan*vecka

Alla inlägg den 16 april 2012

Av Katarina - 16 april 2012 15:42

   Jag är ledig imorgon....yeey har alltså värsta freeedagsfeelisen. Eftersom gos är hemma så blir det antagligen IKEA på onsdag och det är ju inte helt fel. Däremot (trots mina negativa åsikter) var han och böt till sommardäck på stora bilen idag....wtf??? liksom..nån som inte har kolla väderleksrapporten. De har lovat snö till imorgon och onsdag..Men feel free kör i snömodd på onsdag med sommarwheels för jag SKA till Ikea.

Hårklippning på torsdag -so nice- ser ut som....gud jag vet inte vad i håret. De små grå stråna blir bara mer och mer synliga. Not good. Måste färga oxå.."tycker du ser så gröööön ut i håret"... fick jag höra förra gången av hon som klippte thaanx a lot. Nåja hellre grööön är grå.  


Nu mat, sedan stallet, kan inte rida fjollis..hon e lite öm i ryggen. Jeeeeevla sadelhelvete, stoppade om den för några veckor sedan och tydligen var han inte riktigt noggrann, fuckface!

Av Katarina - 16 april 2012 15:34

Snarare diktator till storebror på jobbet som inte låter mig få tillträde till bloggen. Ööööh kan vara för att man ska _jobba_ på jobbet inte blogga.. Well så två gånger har jag försökt uppdatera men icke..samma visa. Han vägrar publicera mina inlägg. Jeevla rövhål!


Anyway, insåg en sak idag...hatar, hatar HATAR sena människor. Vissa av mina kolleger har en tendens att komma 10-15min för sent på morgonen. Dvs börjar man 07 så är det 07 inte 07.15 För den som är i tid e ju såklart tvungen att köra dubbelt för att täcka upp den som inte är där. Jag är väldigt punktlig, har alltid varit men...även solen har sina fläckar of course. Så för alla som kommer 10-15min för sent till jobbet utan nån vettig anledning och tror man kommer sig undan gnm att le....this is for you  .

Ovido - Quiz & Flashcards