Mamma*varannan*vecka

Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Katarina - 12 juli 2010 18:41

Med ett fläckfritt samvete kan jag fläska ut mig på sängen ikväll och njuta av min bok. Var ute på en cykeltur och sedan plågade jag mig i trapporna upp till hoppbacken, jag är ingen anhängare av backhoppning men trapporna upp så är grymma och MÅNGA. Shit man blir ju svettig innan man är uppe, kan inte låta bli att jogga upp för dessa för att sedan inse att man ser grannens dyngstack som ligger 5km bort   , då e man högt uppe. Det är mitt nya sätt att plåga mig själv. Me like a lot!!

Har extra tidig väckning imorgon så jag hinner ut på lite PW innan jobbet, väckaren kommer att plinga vid 04.50 ungefär..galen och fåfäng..


Av Katarina - 12 juli 2010 17:24

Och jag veet att jag måste iväg, men det är nästan omöjligt i denna hetta. Försöker komma på undanflykter men det går trögt. Är trött, ögonlocken är tunga vill lägga mig platt som en amöba och läsa en bok, träna nappar inte alls. Borde traska iväg eller hoppa på cykeln alt starta dvd´n med träningsprogram. Hittade en dvd med Blossom..nån som kanske komit med nån tidning tidigare *asg*..man ska inte underskatta dessa dvd´s, den var jäkligt effektiv.  


Måste, måste, måste göra nåt...är ju ensam oxå så jag har ingen att ta hänsyn till...Sparka mig i ändan nån så jag kommer mig iväg.

Av Katarina - 12 juli 2010 16:41

Vilken galen start på veckan. Visserligen är det vissa fördelar med att ha knegat hela helgen, du har ingen som helst måndagsångest. Men alltså visst,  måndagar brukar vara bråda dagar men sällan skådat denna stress som rått idag. Alla verkar ha blivit sjuka _just_ idag och alla så akut sjuka så de ska ha hjälp NU. När man väl fått dem i kö så vet jag inte riktigt vad som händer med dem. Får de månne nån strålning av kortläsaren?...jag vet inte. Men de blir som förbytta. Så fort det dröjer lite så börjar de svära och gorma, som om jag skulle kunna göra saken bättre   . Knappast!!! Så där sitter man då och le och tar skit. Heeeey kanske jag kommer och gormar till ditt arbete imorgon då?   


 


Ovido - Quiz & Flashcards